Kiiroo Pearl 2: 's werelds meest geavanceerde teledildo vibrator.

Met de 5 capacitief-gevoelige ringen die in de Pearl 2 zijn ingebouwd ligt het plezier van uw partner in úw handen: Elke ring detecteerd uw beweging en geeft deze exact door aan de Kiiroo Onyx van uw partner. De krachtige vibrerende motor en ergonomische vorm maken Pearl tot een geweldige vibrator. Met Pearl 2 bent u de baas.

 

Bediening

Pearl is eenvoudig in gebruik, dit is deels te danken aan een geintegreerd technologisch hoogstandje. Als u Pearl 2 wilt gebruiken met een partner, start u uw computer en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Schakel vervolgens de Pearl 2 in d.m.v. het knopje op haar voet. Open vervolgens het Kiiroo Platform en verbind met uw geliefde met behulp van een unieke pincode. Pearl spoort automatisch uw Bluetooth-verbinding op. Voor het inschakelen van trillingen, druk nogmaals op het knopje, u kunt nu kiezen tussen diverse vibratie standen. Niet alleen plezier voor u, maar tegelijkertijd voelt uw partner elke beweging die u maakt.


Platform veiligheid

Het platform is niet alleen revolutionair: Het is een hele nieuwe ervaring die volledig veilig is. Elke sessie wordt individueel gecodeerd en is alleen zichtbaar voor u en uw partner.


Connectiviteit

Op het Kiiroo sociale platform kunt u veilig verbinding maken met uw partner, waarbij afstand geen rol meer speelt. Of u nu in dezelfde kamer bent of op duizenden kilometers afstand, u kunt elkaars aanrakingen voelen als nooit tevoren. (Hierbij kunt u nog steeds gelijktijdig gebruik maken van bijvoorbeeld Skype of andere software.)


Product Specificaties: 

- Materials: ABS, silicone 

- Finish: Matte chrome for ABS, matt finish for silicone 

- Size: 200 x 39 x 36.5 mm 

- Weight: 139 grams for device, 159g for device + USB cable 

- Battery: Lithium-ion 540 MAH 3.7V 

- Charging: 2 hours 

- User time: 1 hour


Wat zit er in de box: 

- USB Charging cable

- Authenticity Card

- Quick Setup ManualKiiroo Pearl 2

  • Model: Kiiroo Pearl 2
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 99,00€

  • Excl. BTW: 81,82€

Gerelateerde producten

Fleshlube 100 ml

Fleshlube 100 ml

Fleshlube 100 mlFleshlube Water werd ontworpen om een insert een optimaal zacht en vochtig gevoel t..

9,90€ Excl. BTW: 8,18€

Fleshwash 100 ml

Fleshwash 100 ml

Fleshwash 100 mlFleshwash reinigingsmiddel is bedoeld om een Fleshlight, Flight of Sex In A Can goed..

6,90€ Excl. BTW: 5,70€

Tags: Kiiroo Pearl 2