Verzend Informatie

Discrete Verpakking

De producten worden verzonden in een neutrale verpakking. Ook de naam van de webshop is hierop niet te vinden waarbij het niet te achterhalen valt wat de inhoud is. Het pakket wordt niet bij de buren bezorgd, tenzij u aangeeft dat u andere wensen heeft. Voor elke zending wordt een track & trace nummer per email verzonden. Het is mogelijk om het pakje niet thuis te laten bezorgen.  Het aflever adres kan onafhankelijk van uw eigen adres worden ingesteld, dit maakt verzending naar o.a. een PakjeGemak of pakketautomaat afhaalpunt, een postbus of directe verzending als cadeau mogelijk.


24 uurs levering

Orders welke op werkdagen voor 18:00 binnenkomen worden dezelfde dag nog verzonden. Dat houd in dat u het pakje de volgende dag kunt verwachten. Tijdens het order proces wordt met dit tijdstip al automatisch rekening gehouden zodat bij stap 4 "Verzendmethode" automatisch de juiste bezorgdag verschijnt afhankelijk of u voor of na 18:00 besteld heeft. Zie onderstaand voorbeeld.


Avond Bezorging

Indien u het prettig vindt kunt u ook kiezen voor avondbezorging. Indien u gebruik wenst te maken van avond bezorging kiest u tijdens het orderproces bij stap 4 "Verzendmethode" voor de dag wanneer avondbezorging u het beste uitkomt. Zie onderstaand voorbeeld.


Pakje afhalen bij u in de buurt (PakjeGemak)

Mocht u ondanks de discrete verpakking het pakje liever niet op uw huisadres aangeboden krijgen, dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid het pakje af te laten leveren op een PostNL postkantoor/servicepunt of pakketautomaat bij u in de buurt.  

Indien u gebruik wenst te maken van deze PakjeGemak of pakketautomaat service vult u tijdens het afrekenen bij stap 2 "Factuuradres" en bij stap 3 "Afleveradres" uw eigen adres in, en bij stap 4 "Verzendmethode" kunt u kiezen voor een PostNL postkantoor / servicepunt of pakketautomaat bij u in de buurt. Zie onderstaand voorbeeld.


Deze service wordt voor heel Nederland ondersteund.  Voor Belgie heet het geen PakjeGemak, maar gaat via Postliggend naar een BPost Filiaal in uw regio, wanneer u uit Belgie komt kunt u in het commentaarveld aangeven dat u verzending via Postliggend naar een BPost afhaallocatie wenst.

U ontvangt per email een berichtje van ons zodra het pakje verzonden is naar het postkantoor, vervolgens is het pakje aan de balie van het betreffende postkantoor of servicepunt af te halen op vertoon van uw legitimatie. Voor elke zending wordt een track & trace nummer per email verzonden.


Eigen voorraad

Omdat alle getoonde producten uit eigen voorraad worden geleverd kunnen we zorgdragen voor een vlotte verwerking van uw orders en eventuele retouren. 


Retouren

Voor een correcte verwerking van retouren kunt u terecht op de retouraanvraag pagina.