Eigenschappen en verschillen Inserts

Kan de fysieke sensatie van seksuele gemeenschap nog beter ? Ja dat kan. 

Bij de Build your own Fleshlight kunt u kiezen voor een aantal verschillende typen insert strukturen. Naast de Original serie, waar het allemaal mee begon, zijn er na jaren van innovatie verschillende z.g. special inserts ontwikkeld met elk hun eigen unieke eigenschappen. Al deze special inserts passen in een bestaande fleshlight behuizing. De special inserts zijn net zoals de original serie gemaakt van het fluweelzachte "Real Feel Superskin".

Elk type Special Insert heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Zo is bij de Build your own Fleshlight het binnenkanaal te verdelen in o.a. Original, Super Tight of Ultra Tight en beschikt over een eigen struktuur, o.a. golven of fijne ribbels, glad of nopjes zodat elk type insert staat voor een unieke belevenis. Ervaar het verschil en beleef de ultieme sensatie met de inserts die bij u passen. 

Het onderstaande overzicht toont de kenmerkende verschillen van de Build your own Fleshlight inserts. Van elk type binnenkanaal zijn de doorsnede maten genomen in een niet-opgerekte toestand van de insert. Omdat elke insert over zeer elastische eigenschappen beschikt is het nog nooit voorgekomen dat een insert te klein zou zijn, de doorsnede maten zijn vooral van invloed op de intensiteit van de belevenis.
Wonder Wave
Doorsnede binnenkanaal 13mm


Speed Bump
Doorsnede binnenkanaal 13mm


Super Ribbed
Doorsnede binnenkanaal 13mm


Vortex
Doorsnede binnenkanaal 13mm


Original
Doorsnede binnenkanaal 19mm


Super Tight
Doorsnede binnenkanaal 13mm


Ultra Tight
Doorsnede binnenkanaal 10mm