Over Ons

Techtools is in 2003 gestart als Fleshlight reseller in Nederland en Belgie. Sindsdien worden alle producten uit eigen voorraad geleverd. Hierdoor kan een betaalde order direct worden uitgeleverd en een service worden verleend waarbij klant tevredenheid voorop staat.
Via de
Product Configurator kan er naar eigen smaak een Fleshlight worden gebouwd. Met deze "Build Your Own" optie kan er in 4 stappen uit meer dan 400 combinaties worden gekozen. 

Verschillende typen inserts zijn ook separaat verkrijgbaar. Het voordeel hiervan is dat men een oude insert kan vervangen, of een ander model insert kan proberen zonder een complete Fleshlight te hoeven kopen. Alle Fleshlight-inserts passen in een bestaande Fleshlight behuizing. Alle modellen losse inserts besteld u hier, kies dan bij de optie "behuizing" voor "Geen Behuizing (Alleen Insert) (-15€)". Er gaat dan 15 Euro van de totaalprijs af.  (Indien u een insert in de afwijkende kleur Lavender of Chocolate wenst, stuur dan even een email dan kijken we of die voorradig is in uw wens. De combinatie mogelijkheden van die 2 kleuren zijn namelijk wat beperkter.)

Orders worden discreet verwerkt, dit houd in dat via een rekening afschrift of via het pakje dat wordt bezorgd niet te herleiden is om wat voor product het gaat. Ook de naam van de webshop is hierop niet te vinden. 

Het is mogelijk om het pakje niet thuis te laten bezorgen. Er kan tijdens het orderproces worden gekozen voor bezorging op één van de PostNL PakjeGemak servicepunten in uw regio waar u het pakje de volgende dag af kunt halen. Zie Verzend Informatie.

Na het verwerken van uw order zult u nooit worden gecontacteerd via post, telefoon of email. Zie ook ons privacy beleid.