• Kiiroo Onyx

KIIROO Onyx: 's werelds meest geavanceerde interactieve masturbator met Fleshlight's Real Feel Superskin binnenwerk!


Onyx brengt een geheel nieuwe zintuiglijke ervaring op internet: Intimate touch.

Als we de Onyx inwendig bekijken dan zijn er 10 samenwerkende pulserende ringen die om uw penis ritmisch kunnen samentrekken en het gevoel van geslachtsgemeenschap geven. En dit in real-time, want elke Onyx kan verbinden met een KIIROO Pearl of met een andere KIIROO Onyx, waarbij het de bewegings gegevens van die apparaten exact volgt. Hiermee kunt u, waar ook ter wereld, het gevoel van intimiteit zeer realistisch ervaren. Daarnaast kunt u Onyx ook zonder partner gebruiken.


Bediening

Onyx is van binnen een technisch hoogstandje en zeer makkelijk in gebruik. U plugt Onyx in en wacht tot het lampje voor het opladen uitgaat (ongeveer 5 uur). Eenmaal volledig opgeladen, is uw Onyx klaar voor gebruik. U kunt onyx zowel met als zonder partner gebruiken. Om het te gebruiken met een partner, start u uw computer op en zorg ervoor dat Bluetooth is geactiveerd. Druk het knopje op de Onyx in. Onyx schakelt automatisch Bluetooth Partner-modus in en is klaar om een signaal te ontvangen. Met het zelfde knopje kan Onyx zelf een programma starten voor gebruik zonder partner.


Connectiviteit

Op het Kiiroo sociale platform kunt u veilig verbinding maken met uw partner, waarbij elke beweging van uw partner exact aan u wordt doorgegeven. Afstand speelt geen rol meer. Of u nu in dezelfde kamer bent of op duizenden kilometers afstand, u kunt elkaars aanrakingen voelen als nooit tevoren. (Hierbij kunt u nog steeds gelijktijdig gebruik maken van bijvoorbeeld Skype of andere software.)


Veiligheid

Het Kiiroo platform is niet alleen revolutionair maar ook volledig veilig. Elke sessie verbind beide partijen discreet via een unieke code zodat alléén u en uw verbonden partner contact hebben.


Kiiroo Onyx

  • Model: Kiiroo Onyx
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 189,90€

  • Excl. BTW: 156,94€

Gerelateerde producten

Fleshlube 100 ml

Fleshlube 100 ml

Fleshlube 100 mlFleshlube Water werd ontworpen om een insert een optimaal zacht en vochtig gevoel t..

9,90€ Excl. BTW: 8,18€

Fleshwash 100 ml

Fleshwash 100 ml

Fleshwash 100 mlFleshwash reinigingsmiddel is bedoeld om een Fleshlight, Flight of Sex In A Can goed..

6,90€ Excl. BTW: 5,70€

Fleshlight Renewing Powder

Fleshlight Renewing Powder

Fleshlight Renewing PowderNa verloop van tijd kan een Fleshlight insert aan de buitenzijde wat plakk..

6,90€ Excl. BTW: 5,70€

Tags: Kiiroo Onyx