• Fleshlight GO - Surge Pink Lady

Gaat u op reis? De Fleshlight GO is een licht en compact ontwerp en laat u genieten waar u ook bent. De GO is een gecomprimeerde versie de standaard Fleshlight. Vergeleken met de lengte van een standaard Fleshlight scheelt het ongeveer 5 cm waardoor het de perfecte reisgenoot is. Goede grip met slechts één hand zorgt voor veel gemak en genot! Inwendig heeft het de Surge textuur met een kanaal diameter van 2.2 cm. 

De Fleshlight GO is gemaakt van een fluweelzacht hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin®, en heeft sterke kenmerken van echte huid waardoor het zeer natuurgetrouw aanvoelt. 

Plaats de voorgevormde 'gel insert' in warm kraanwater of op de Sleevewarmer om hem op de ideale temperatuur te brengen. De gel insert omsluit de penis, en geeft een ongelooflijk realistisch gevoel. 

De uitneembare gel insert is 100% veilig en is omgeven door een sterke behuizing die eruit ziet als een doodgewone zaklamp. De Fleshlight GO is makkelijk hanteerbaar en schoon te maken, ontworpen om discreet op te bergen en is onverslijtbaar. 

Geur neutraal, Huidskleur roze, Textuur Surge, Behuizing Zwart

Fleshlight GO - Surge Pink Lady

  • Model: GO - Surge
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 52,90€

  • Excl. BTW: 43,72€

Tags: Fleshlight GO