Tijdens het douchen met je handen vrij je uithoudingsvermogen trainen zodat je het tijdens de seks veel langer volhoud? 

Het is mogelijk met de Fleshlight Shower Stamina Trainer - Pink Lady. Deze Shower Stamina Trainer is volledig water bestendig. Met de duurzame zuignap kan je de Shower Stamina Trainer vastzetten op ieder glad oppervlak, zoals tegels of glazen wand in de douche. En met het instelbaar scharnierpunt is het in elke positie te gebruiken!

Deze trainer zorgt voor een zeer Intense ervaring die volgens vele gebruikers zelfs intenser is dan echte seks. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ultra zachte binnenzijde die bestaat uit een speciaal uitgekiend patroon in combinatie met de ideale variatie in kanaal diameter. Het binnenste oppervlak is bedekt met tal van middelgrote super zachte bolletjes die zich vlak bij elkaar bevinden. Het vormt een compacte textuur over de kanaal diepte van 25.5 cm.

De uitgekiende bolletjes textuur geeft een intense stimulatie op de penis. Het werkt als uiterst zachte vele kleine vingertoppen die de eikel strelen en masseren waarbij de eikel-rand en de schacht van de penis stevig aan haar trekken komt. Het heen en weer bewegen creëert een overweldigende stimulerende sensatie. Terwijl de penis al stotend een weg baant door de dichte textuur, kan er tegelijkertijd een zuigende werking traploos worden ingesteld, dit versterkt de reeds fantastische stimulatie.

Deze intense stimulatie leidt tot een ​​krachtig orgasme binnen een paar minuten. Met het oog op het orgasme uitstellen, zul je onvermijdelijk een korte pauze moeten nemen of de snelheid van penetratie variëren. Dit is precies de vaardigheid die je kunt verbeteren door te oefenen met de Fleshlight Shower Stamina Trainer. Want de controle over je eigen seksuele opwinding en persoonlijke stimulatiedrempel is de sleutel tot het verbeteren van je seksuele uithoudingsvermogen. 

Bij regelmatig gebruik zul je snel merken dat je resultaat boekt en leer je hoe je lichaam reageert en hoeveel stimulatie draaglijk is en op welk moment. Als je in staat bent de Fleshlight Shower Stamina Trainer voor een langere tijd te penetreren dan zul je geen problemen hebben met vroegtijdige zaadlozing tijdens seks en zul je in staat zijn om aan de verwachtingen van vrijwel elke vrouw te voldoen.

De Fleshlight Shower Stamina Trainer geeft één van de meest intense stimulatie effecten van alle Fleshlights en is daarom de ideale tool voor het trainen van de seksuele vaardigheid. Bij regelmatig gebruik zijn voortijdige orgasmes uitgegroeid tot iets van het verleden. 

Als je de ejaculatie 15 minuten kunt uitstellen dan zul je het ook 15 minuten kunnen volhouden tijdens de seks. Trainen heeft nog nooit zo goed gevoeld! 

De fluweelzachte en uitneembare insert is gemaakt van Real Feel Super Skin®. Dit is een hoogwaardig gepatenteerd materiaal wat extreem rekbaar is. Het is 100% veilig en is omgeven door de sterke behuizing van de Shower Stamina Trainer. 

Houdt de Fleshlight Shower Stamina Trainer onder de warme douche om de insert op de ideale temperatuur te brengen. Zet de zuignap vast aan de wand en ontdek het ultieme genot van handen vrij trainen!

Ontworpen om:

Handen vrij te genieten.
Het seksuele uithoudingsvermogen te vergroten.
Meer en intensere orgasmes te hebben.
Bed prestaties te verbeteren.
Een hyper-realistisch gevoel te ervaren.
Te hergebruiken en makkelijk schoon te maken.
Een instelbare zuigkracht sensatie te ervaren.
Nagenoeg onverslijtbaar en Huid vriendelijk te zijn. 

Productkenmerken:

Materiaal: Real Feel SuperSkin
Lengte: 25,5 cm
Diameter schacht: varieert rond de 1,3 cm
Kleur: Pink Lady
Opening: Lady 
Textuur: STU
Waterproof: Ja
Glijmiddel: Uitsluitend op waterbasis

Dit ontvang je:

Gepatenteerde Real Feal SuperSkin Stamina Training Insert.
Zwarte Fleshlight Behuizing met verstelbare krachtige Zuignap.
Aanwijzingen voor het gebruik en onderhoud.
Sample Glijmiddel goed voor eenmalig gebruik.

Fleshlight Shower Stamina Trainer - Pink Lady

  • Model: Stamina trainer
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 59,90€

  • Excl. BTW: 49,50€

Gerelateerde producten

Fleshlube 100 ml

Fleshlube 100 ml

Fleshlube 100 mlFleshlube Water werd ontworpen om een insert een optimaal zacht en vochtig gevoel t..

9,90€ Excl. BTW: 8,18€

Fleshwash 100 ml

Fleshwash 100 ml

Fleshwash 100 mlFleshwash reinigingsmiddel is bedoeld om een Fleshlight, Flight of Sex In A Can goed..

6,90€ Excl. BTW: 5,70€

Fleshlight Renewing Powder

Fleshlight Renewing Powder

Fleshlight Renewing PowderNa verloop van tijd kan een Fleshlight insert aan de buitenzijde wat plakk..

6,90€ Excl. BTW: 5,70€

Tags: Fleshlight Shower Stamina Trainer - Pink Lady